Antipasti

[su_spoiler title=”Antipasti”]


PANE CON L’AGLIO 45 kr

Vitlöksbröd – Garlic bread

PROSCIUTTO 59 kr

BRESAOLA 65 kr

MORTADELLA 55 kr

SALAME 55 kr

OLIVE 49 kr

Marinerade italienska oliver – Marinated Italian olives

 

VERDURE GRIGLIATE 55 kr

Marinerade grillade grönsaker – Marinated grilled Vegetables

ASPARAGI VERDI 59 kr

Grillad grön sparris med hasselnötsvinigrette – Grilled green asparagus with hazelnut vinaigrette

INSALATA CAPRESE 55 kr

Capresesallad med ruccola och balsamico – Caprese salad with arugula and balsamico

POLPETTE DI CARNE 59 kr

Köttbullar med parmesan i het sås – Meatballs with Parmesan cheese in hot sauce

SALSICCIA 59 kr

Italiensk korv med lite hetta – Italian sausage with a little heat

GAMBERETTI ALLA DIAVOLA 59 kr

Diavolaräkor med chili och vitlök – Prawns flavoured with chili and garlic

PROSCIUTTO DI PARMA 69 kr

Parmaskinksrullar med getost och fikon – Goat’s cheese and figs rolled in Parma ham

COZZE IN SALSA 45 kr

Musslor i het tomatsås med salsiccia – Clams with hot tomato sauce and Italian sausage

ARANCINI 49 kr

Arancini fylld med svamp och mozzarella – Crispy rice balls filled with mushrooms and mozzarella

MOZZARELLA FRITTA 49 kr

Friterad mozzarella på liten ruccolasallad – Deep-fried mozzarella served on a bed of arugula

PARMIGIANO MARINATO 49 kr

Balsamicomarinerad parmesanost – Parmesan cheese marinated in balsamic vinegar

TALEGGIO CON MARMELLATA DI FICHI 59 kr

Ljummen taleggio med fikonmarmelad – Warm taleggio cheese served with fig marmalade

ANTIPASTI MISTI 259 kr

Kockens val av fem olika små rätter – The chef’s choice of five small dishes

INSALATA CAPRESE 139 kr

Tomat och buffelmozzarella serveras på en ruccolasallad med basilika – Buffalo mozzarella, tomatoes and basil leaves on arugula

BRUSCHETTA 119 kr

Tomatröra med smak av vitlök serveras på grillat krispigt bröd – Toasted, garlic-rubbed bread topped with chopped tomato and herbs

CARPACCIO 169 kr

Oxfilé carpaccio med rostade pinjenötter, tryffelolja, kapris och ruccola – Beef carpaccio with toasted pine nuts, truffle oil, capers and arugula

COZZE IN SALSA 129 kr

Musslor i het tomatsås med salsiccia– Clams in hot tomato sauce with Italian sausage

VITELLO TONATO 129 kr

Kalvkött tunt skivat med en tonfisksås smaksatt med kapris – Thin slices of veal with tuna sauce and capers

PANE con l’aglio                                             59kr

VITLÖKSBRÖD – GARLIC BUTTER BREAD

BRUSCHETTA
GRILLAT BRÖD – TOMAT OCH KRONÄRTSKOCKA – PARMASKINKA                   139kr

GRILLED BREAD WITH TOMATO AND ARTICHOKE

PICCOLAS COMBO 79kr

FRITERAD SCAMPI FRITERADE LÖKRINGARCALAMARISFRITERAD MOZZARELLA

PEPERONCINO MAYO

FRIED SCAMPI FRIED ONION RINGS CALAMARIS FRIED MOZZARELLA – PEPERONCINO MAYO

burrata 129kr

BURRATA – RUCCOLA – PISTAGECREMÉ – KÖRSBÄRSTOMAT

BURRATA ARUGULA CHERRY TOMATOE PISTAGE CREMÉ

Gamberetti alla Diavola                               119kr

GAMBAS OLIVOLJA – VITLÖK – PEPERONCINO – ÖRTER

GAMBAS IN GARLIC AND CHILI OIL WITH HERBS

Carpaccio CLASSICO 159kr

OXFILÉ – LAGRAD PARMESAN – PINJENÖTTER – OLIVOLJA – RUCCOLA –

DIJON OCH TRYFFELCREME – BALSAMICO

FILLET OF BEEF – PARMESAN – PINE NUTS – OLIVE OIL – ARUGULA – DIJON MUSTARD –TRUFFLE

Chicken wings parmegiano 89kr

Kycklingvingar slungade I hetsås och parmesanost – Chicken wings in hot sauce and parmesan

Sweet potato fries med parmesan                   75kr

Sötpotatispommes slungad I parmesanost – Sweet potatoe fries in parmesan cheese

antipasto MISTI
KOCKENS VAL AV OLIKA SMÅRÄTTER – HUSETS BRÖD

PICCOLO         – 199KR  (2PERS)

GRANDE          – 349KR  (4PERS)

AntipastO ITALIANO

3 SORTERS CHARK – OLIVER – OST – HUSETS BRÖD

PICCOLO         – 179KR  (2PERS)

GRANDE          – 299KR  (4PERS)

[/su_spoiler]
[su_frame align=”center”][/su_frame]